Italské risotto: 250g Risotto pomodoro con Pollo / italská rýže Carnaroli / s drcenými rajčátky, sušenými rajčátky a čerstvou bazalkou a filovanými kuřecími prsíčky, sypané parmezánem a rucolou 125 Kč
Hotovka: 200g Tradiční hovězí svíčková na smetaně /špikovaná slaninou a mrkví/ podávaná s domácím karlovarským knedlíkem, citronem a brusinkovým terčem se šlehačkou 125 Kč
Minutka: 200g Panenská vepřová svíčková /filovaná z grilu/ podávaná s hříbkovou omáčkou, slaninovým chipsem, sázeným vejcem a bramborovými kroketami 135 Kč
Dezert: Čokoládový Sacher dort se šlehačkou, New York cheesecake s lesními plody 45 Kč
ČTVRTEK 8.4. 2021 – Menu s polévkou
Staročeská kulajda s vejcem, koprem a bramborem
Těstoviny: 250g Nugety norského lososa z grilu podávané s italskými bramborovými gnocchi v jemné smetanové omáčce s čerstvými bylinkami, sypané polníčkem a parmezánem 125 Kč
Hotovka: 200g Smažené kuřecí Gordon Bleu / kuřecí prsa plněná goudou a šunkou / podávané s máslovou bramborovou kaší a listovým salátem se špekem 125 Kč
Minutka: 200g Mexické Fajitas – filované steaky z vepřové panenky marinované v koření Taco de Mexico plněné do pšeničných
tortil s grilovanou paprikou, chilli, zeleninou a zakysanou smetanou, podávané s rustikálními hranolky a tomatovou salsou 135
Kč
Dezert: Čokoládový Sacher dort se šlehačkou, New York cheesecake s lesními plody 45 Kč